Min andra barnbok – UTE NU! I appar och fysiskt

Jag har ju glömt bort att berätta här på bloggen att andra boken i serien om Dinobonden är ute i butik nu.
Finns som fysisk bok att köpa, men även på de där läs-apparna folk har (jag har en som jag frekvent använder, men är ej sponsrad så tänker inte säga vilken av dem).

Jag kommer KANSKE sätta upp en webbutik här på sajten eller på Dinobondens egna hemsida (vars domän jag köpt, men eh … inte designat ännu pga har annat att göra, som exempelvis så ritar och skriver jag på Dinobonden bok 3 på kvällar och helger).

APP APP APP:
Som sagt, går att läsa och lyssna på i alla de där bok-apparna som har svenska böcker, som Bookbeat, Storytel, Polyglutt osv. Jag kan INGET om data, men inläsaren har gjort ett väldigt fint jobb. Spännande och mysigt att lyssna på, LIXOM!

Jaja, här är länk till köp KLICKAAAA

Lämna ett svar