Alex Schulman är ändå inte välkommen på mitt midsommarfirande!

Alex Schulman skriver i en redan kultförklarad låst DN-krönika att vi borde sluta fira midsommar. Jag har inte läst krönikan för jag är för snål för att prenumerera på högertidningar.

Så istället kommer jag göra som så många andra män i min ålder, det vill säga spekulera och dra slutsatser ur röven.

För det första; Alex Schulman är på många vis en förebild för mig som man. Han är fem år äldre än jag, och jag har en otrolig respekt för alla som är födda innan mig (nej, inte alla, inte Hitler och Stalin, så klart, men alla andra). Han tillhör samma snygghetsskala som jag. Vi har exakt samma längd. Vi har legat med samma person (har svårt att tänka mig att hon berättat det för honom, men hon var noga att berätta för mig, så ni förstår ju maktförhållandet mellan mig och Alex).

För det andra; Alex Schulman är INTE bjuden på mitt midsommarfirande. Vi känner inte varandra, så det är en rimlig anledning, plus att han aldrig har bjudit mig och då känner jag lite att jag inte vill bjuda honom. Dessutom, ehm … jag kommer inte ha något midsommarfirande för jag är för snål för att syssla med sånt DRAVEL!

Rida på små grodor runt en stång/midsommarfitty? Grodor är fridlysta, era jävla as. De väldigt små är säkert giftiga!
Är det inte så att räven raskar över isen på midsommar? Men det är inte is på sjöarna under sommaren! Lever ni i Sibirien eller? Putinkramare!
Så varför sjungs denna visa? Det är inte som att det är Thomas Ledin som skrivit den. Hade han gjort det hade jag sjungit med. Thomas Ledin vet hur man skapar ljuv musik. FAKTA! BAM! VAKNA UPP UR KOMAN!

Fan, Alex. Förlåt. Jag ångrar mig. Det var inte meningen. Jag fixar ett firade. Du får komma. Du och jag och sill och nubbe och ta i hand och handsprit och helan går.

Lämna ett svar