Jag saknar bloggens tid

Likt en solblekt PETflaska som spolats upp på en strand i västra Indien bland turisternas fötter dyker jag nu upp här på min gamla kära hemsida med en ny blogg.

Vad hände med den gamla bloggen, kanske du undrar? Jo, den blev utsatt för en massa spamkommentarer så webbhotellet stängde av sidan. När jag sedan hade lyckats radera alla kommentarer via backend så tänkte jag att det samtidigt var bra att starta om sidan helt och hållet, så jag raderade allt som låg på servern utan att göra backuper på annat än bilder.
Det visade sig dock att wordpress inte längre ingick i mitt abonnemang hos webbhotellet, så jag råkade torska hela bloggen i och med det.

I alla fall, efter cirka ett år utan hemsida tänkte jag nu att det är värt 99 kronor i månaden att ha en blogg.
Just nu blir alltså du influerad av mig, Mikael Sol. Hoppas det känns bra, eller åtminstone inte jätteobehagligt och smutsigt.

Hur fan ska jag finansiera detta då? Jag tänker att jag skulle kunna vara modell för sexiga underkläder för medelålders blekfeta pappor. Tänker mig stilen, ”Älskling, det är nog bäst att du släcker lamporna och tar på dig den där sovmasken du använder när vi flyger charter till Thailand, så du slipper se eländet som är min lekamen”.
Har du ett sådan företag och vill sponsra är det bara att höra av dig.

Lämna ett svar