Igår var jag och sambolainen på Ikea i tusen miljarder timmar samtidigt som nån slags storm pågick. Jag tänkte inte riktigt på det eftersom det alltid blåser mycket i Malmö. I alla fall så köpte vi en massa grejer, bland annat en 180 säng som kommer ersätta min 140 som vi sovit i de senaste två åren. Och så köpte vi metallhyllor till källaren eftersom stormen i somras gjorde att det blev översvämning i källaren och vi fick kasta allt vi hade där nere, eftersom allt låg i flyttkartonger.

Har hållit på med att skruva ihop 7 av möblerna idag och så får vi ta själva sängramen nästa helg. Jag hann även rita åtta nya Solpaneler som ska gå i Pondus 2/2015. Har inte hunnit skriva ett seriemanus som egentligen ska vara klart till i morgon men jag hoppas hinna skriva klart det … i morgon helt enkelt, så att tecknaren hinner rita klart innan trycklämningen.

Klarade även Starcraft II Heart of the Swarm, som jag spelat på svårighetsgraden normal. Hela kampanjen var därför superlätt, men ganska underhållande. Storyn gillade jag framförallt. Nu vet jag inte hur jag ska kunna spela något annat än zerg någonsin igen.

Har däremot inte hunnit bygga så mycket på min Legostad. Ska köpa två Friends-set som jag kommer modda. Dels nya fyrhuset och dels nya frisörsalongen. Båda verkar vara riktigt bra set efter vad jag sett av recensionerna på Youtube, så det kommer bli kul! Överlag är jag ett stor fan av Lego Friends för det är gedigna byggen och de har många vardagsgrejer, istället för det eviga harvandet med nya polis- och brandstationer. Är alla brottslingar i Legos värld pyromaner, eller vad är grejen?

 

41093-1

 

41094-1