Jag, min sambo och vår tillfälliga inneboende är alla förkylda och febriga, så det suger. Tar det lugnt hemma idag. Har spelat några banor i Starcraft II Heart of the Swarm, ett spel som jag inte spelat förrän nu faktiskt. Spelade om första delen, Wings of Liberty under början av julledigheten. Hittills tycker jag att Heart of the Swarm har en mycket mer intressant storyline och att det är väldigt befriande att spelet inte är lika grabbigt som den förra delen var.

Förutom det så håller jag på att bygga lite på min nya Lego-stad, New Solville, som jag påbörjade igår. Den är till stora delar baserad på husen jag byggde för min förra, betydligt större, stad Soltown. Eftersom vi har en inneboende i några månader plockade jag ner Soltown, men abstinensen blev för stor så jag röjde det som stod på våra malmbyråer i vardagsrummet och smackade upp den nya staden där, helt enkelt. Eftersom malmbyråerna inte är så jättedjupa så fick jag inte plats med en loopad tågbana, så det får bli en stad utan tåg. Men det är la okej det med.

 

Skärmavbild 2015-01-04 kl. 15.54.50

 

Byggnaderna nere i högra hörnet är från Lego Friends som jag ska bygga om till ordentliga hus med våningar och väggar, etc.

 

Hoppas ni har det gött, bloggizar!