Där åt jag mest?

Hemma och diverse lunchrestauranger i Västra hamnen.

Där sov jag mest?

Hemma eftersom jag är sambo.Dit åkte jag mest?
Tagit det rätt lugnt med åkandet eftersom jag rest nästan varannan helg under de senaste tre åren.

Vad jobbade jag med?


Jag gjorde klart min seriebok Psykiskt sjuk som blev galet bra och så har jag jobbat med mina Solpaneler som gått i bland annat Elvis-serietidningen och Rocky Magasin. Under 2015 kommer de att gå i Pondus, så det känns riktigt kul. Förutom det har jag jobbat med det vanliga jobbet som projektledare och redaktör på Sveriges största serieförlag. I somras så var jag engagerad i en lokal sammanslutning i stadsdelen jag bor i för att försöka förhindra en BID-bildning bland fastighetsägarna här, vilket var väldigt givande, samt kul att träffa olika typer av grannar i området.

Var befann jag mig på dagarna?
Som alltid i tankens värld.

Vad längtade jag efter?
Ett fritt Palestina och en självständig kurdisk nation.

Vad va kul?

Jag upplever sällan att något är kul. Jag kan skratta men det är flyktigt.Och hemskt? 


Att folk tror att rasism är en lösning på problemen som uppstår med kapitalismen.Hade du på dig nåt snyggt!

Rutiga skjortor.

Utvecklade du några intressen?


Nja, man kan väl säga att jag nördade in på Game of Thrones. Lästa alla böckerna och hängde på de olika wiki-sidorna samt kollade på de dedikerade youtubarnas videos om olika grejer i det universet … Samt ägnade lunchrasterna åt att bara prata om GoT med mina kollegor, som nog ledsnade ganska snabbt, eftersom jag numera får sitta själv i ett hörn och spisa lunch.

Vilken resa va göttig?


Jag  var i Kambodja. Det var ball.

 

Skärmavbild 2015-01-03 kl. 14.49.01När skrattade du mest?

När jag kollade på reklamfilm. Jag skrattar alltid åt reklam. Det är så löjligt med reklamfilm.

När var du snyggast? 


Jag är alltid snyggast.

Konsumerade du för mycket?

Nej, det går inte att konsumera för mycket. Om vi inte konsumerar kommer ingenting att finnas kvar.Ångrade du vad du röstade på?


Nej. Jag röstade på Vänsterpartiet som jag är medlem i.Vad tittade du på?


Livet som passerade mig förbi. Och New Girl. Samt Game of Thrones naturligtvis. Och Walking Dead. Och Girls. Inga polisserier. Jag hatar polisserier.

Vad gjorde du förra nyårsafton? 


Middag med kompisar i Slottstaden, samt tolvslaget på Ribban. Det var pisskallt men härligt.

Vad gjorde du i år? 


Middag med kompisar nära Gustav. Det var mkt trevligt. Här är när jag var på toaletten.

 

Skärmavbild 2015-01-03 kl. 14.55.42

Vad ska du göra 2015?

En cool grej. Samt jag hoppas verkligen på att få ut min första samlingsbok med Solpaneler till bokmässan. Materialet finns, gäller bara att få förlagen att gå igång. Annars blir det till våren 2016. Ingen större panik egentligen, men det vore kul att ge ut en Solpaneler-bok per år. Hoppas även dra igång en strippserie i år. Det var längesen jag gjorde strippar och den här gången känns det som att jag kan klara av det bättre än senast när jag gjorde Rambo för Situation Stockholm som mest var ett internskämt mellan mig och Kim W.

Vad lyssnade du på?


Väldigt mycket på Young Galaxy på Spotify.

Vilken konsert var underbar? 


Jag har inte varit på konsert på flera år. Jag tycker inte om att befinna mig i samma miljö som andra människor som tycker om samma saker som jag.

Åt du nåt gott?

Jag åt två gånger på det där stället på hörnet av Jesusparken där Oh la la låg förut. Minns inte vad det heter men man får typ en hel middag för 600 spänn för nåt som är himmelskt gott och vegetariskt.

Lagade du något själv?

Ja, jag lagar mat hälften av gångerna. Fördelen med att ha varit relativt fattig och att ha ätit mest vegetariskt de senaste 15 åren är att jag kan laga mat av nästan vad som helst.

Vad gillade du att dricka?

Gin och tonic har seglat upp som nummer ett igen. Kostade ca 12 spänn på krogen i Kambodja.

Utvecklade du nån bra sida 2014?

Ja, min hemsida som du är på just nu.Dansade du mycket? 


Bara i duschen.

Naturen, berikade den dig på något sätt? 


Nej. Asfaltera över skiten.Läste du något som imponerade dig?


Jag klickade på en länk som förändrade mig i grunden. Minns inte vilken bara.

Var du ihop med nån?

Jag är ihop med någon.