Jo, inte så mycket egentligen. Har ett stort projekt som pågår nu under 2015 som jag inte kan prata om ännu, men ni som vet – ni vet och behöver inte skriva om det i kommentarerna. Har försökt ta reda på hur man stänger av kommentarsfältet när man har WordPress men inte lyckats hitta hur man gör det. Vill helst inte ha kommentarer eftersom folk har en tendens att inte vara särskilt trevliga. Tänker att det är bättre att de som vill skriva av sig kan driva sina egna bloggar. Samtidigt är det tråkigt att alla taskmörtar sabbar för alla trevliga personer som kommenterar.

Överlag fattar jag inte varför man ska vara otrevlig mot varandra på nätet. Väldigt få håller på så när man är ute i de öppna landskapen. Där undviker man ju helst varandra. Tänk om vi kunde undvika kontakt med varandra lite mer här på nätet?

 

(Edit: Just jävlar, jag hade visst kommit på hur man stänger av kommentarerna … YAY!)