Just det! Eftersom jag slutat twittra har jag börjat blogga (igen). Varför kan man undra? Jag körde helt enkelt fast på Twitter. Jag nådde nån slags gyllene gräns för hur många följare jag kunde ha. I mitt fall var det ca 2600. Ibland kom jag upp till 2620 bara för att någon dag senare vara nere på 2600 igen. Kändes lite som i ett TV-spel när man nått högsta level. Det dör liksom för en och allt börjar att kännas som en låtsasvärld. Överlag började jag också att ledsna på klimatet på Twitter där folk går bananas och skyndar att överträffa varandra i fördömande av andras 140-tecken-texter. Det är lätt att häva ur sig att grupp X eller person Z är de största avskummen på planeten för att de skrivit ett skämt som inte tar hänsyn till problem Y, men lika lätt som det är lätt att fördöma är det svårt att komma med en djupare analys om varför någon gjort fel med de begränsningar som Twitter har.

Inte för att jag kommer komma med några analyser här, utan jag kommer bara köra på som jag brukar. Vi får se vad det blir för något jag twit … ehm … bloggar om.

Just nu håller jag exempelvis på att bli förkyld. Känner att jag har ont i halsen. Hann i alla fall jobba hela dagen, så det kändes bra efter den långa julledigheten. Jag hatar ju att vara ledig eftersom det ger mig ångest över att inte ha kontroll över vad som pågår på jobbet …

Ok, vi hörs igen bloggen!