Här är listan över vilka redaktörer som influerat mig som redaktör, i kronologisk ordning. Från varje redaktör har jag tagit med mig något, och de har tillsammans med diverse journalister och tidningsformgivare varit min skolning (förutom de faktiska skolorna jag gått…).

Först redaktörer som influerade mig som barn/tonåring/ung vuxen:

 1. Brandon Walsh och Andrea Zuckerman, West Beverly Blaze.
 2. Diverse svenska Marvel-redaktörer som Henrik Brandendorff (Henrik von Doom), Lotta Fjelkegård (She-Hulk) och Janne Eriksson (Marvel-Janne/Jan-El). Jag har haft förmånen att senare jobbat med alla dessa.
 3. Ingmar Bentsson, Optimal Press
 4. Mats Jonsson och Simon G Gärdenfors, Mega-Pyton

Som vuxen i ”branschen” som jag jobbat med/åt:

 1. Adam Boman, Wonderful Comics och babian.se
 2. Anna Svensson och Inti Cahvez Perez, Macho Magasin
 3. Jonna Berg, Glamour
 4. Rolf ”Roffe” Classon och Thomas Olsson, Kartago Förlag
 5. Anna Lawrence, Schibstedt Förlagen, Larson!
 6. Joakim Bennet, SuperPLAY
 7. Thomas Pettersson, PC Gamer
 8. Tia Jumbe, Blossom Magazine
 9. Ulf Granberg