10-talet. Vilken grej. Detta under. Ett mirakel. Började 2010. Tog slut med min dåvarande. Åkte till Indien. Var pank frilansare och jobbade helger i seriebutiken jag hade hängt i under min uppväxt. Rätt maxat! Bodde i andra hand i stockholmsförort med en kompis och flyttade till en annan förort till en annan andrahandslägenhet med en annan kompis. Började tokdejta en massa igen för gamla mönster är svåra att bryta. Hade återträff med gymnasieklassen och sökte ett jobb i Malmö pga Stockholm hade blivit en återvändsgränd. Spelade Starcraft II.

2011 Fyllde 30. Åtta dagar senare dog pappa. Nio dagar efter det flyttade jag till Malmö och tre dagar efter det började jag mitt nya jobb i Malmö. Fortsatte att tokdejta och leva ett hårt singelliv i en varm stad. Fick många nya kompisar i Malmö och började rekonstruera mig själv och mitt liv. Ville bli en annan och bättre person och tänkte som George Costanza, om jag bara gör saker tvärtemot hur jag brukar så kommer saker att lösa sig. Det funkade! Träffade hon som sen blev min fru och började hänga mycket i Norrköping på helgerna pga distansförhållandet.

2012 Åkte till Turkiet för att Marocka är ett politiskt tveksamt land … Oups.

2013 Tror att vi flyttade ihop då. Ritade min bok Psykiskt sjuk och började göra Solpaneler till tidningen Elvis, som sen mellanlandade i Rocky för att få sin hemvist i Pondus nåt år senare.

2014 Min bok Psykiskt sjuk kom ut.

2015. Min son kom ut. Spelade Fallout 4 en timme per kväll. Poddade!

2016. Flyttade från Malmö till Åkarp och blev bostadsrättsinnehavare för första gången.

2017. Flyttade från Åkarp och gjorde en sjuk vinst på försäljningen som innebar att vi hade bott där gratis …
Ingick äktenskap. Good times!

2019. Gjorde rekordmånga böcker, bland annat första samlingsboken med Solpaneler. Allmänt kaos på jobbet. Tror ett 40-tal personer på stockholmskontoret fick sparken. Startade min Lego-youtubekanal för att tänka på annat. LIKE AND SUBSRCRIBE!