Okej, det kanske inte var butikens fel att min treåriga son tappade min telefon från där han satt i kundvagnen rakt ner mot stengolvet.

Faktum är att han även tappat den mot Julas stengolv och mot stengolvet där vi bodde förut.
Tredje gången gilt för nu är skärmen helt flippad och vill bara sätta igång SVTplay-appen automatiskt när jag sätter på den.

Lite stressigt eftersom jag har alla olika reseappar jag behöver för att ta mig till jobbet och appar för att betala räkningar etc. Som tur är har jag en jobbtelefon också som jag kunnat överföra det mesta till.

Det knepiga nu är om jag ska eller inte ska laga den trasiga telefonen ens. Jag tror att jag får en ny av min mobiloperatör i februari, och även om jag får lite pengar på försäkringen så kanske det inte riktigt är värt att laga den. Å andra sidan kan min son få ha telefonen att leka med även i fortsättningen och så får min kommande telefon vara ifred. Plus att vi skaffat Google Chrome här hemma och det vore ju praktiskt med en telefon som agerar fjärrkontroll … Dyr jävla fjärrkontroll iofs …

Nästa telefon ska ha ett sånt där gummifodral man har på barns telefoner.