Unghen har blivit för lång för sin spjälsäng så det var läge att skaffa en större. Eftersom vi ibland har besökare som stannar ett tag så bestämde vi oss för att köpa en IKEA-säng som går att dra ut så den blir en dubbelsäng, så den även går att använda som gästsäng.


Jag är sån som dessutom gillar att ha förvaring under sängen, för annars upplever jag ångest över att sängarna tar upp så mycket boyta.

Problemet som uppstått nu är att unghen inte vant sig vid sängen, och eftersom hen inte är fast i en spjälsäng längre kan hen lätt hoppa ur sänghen och gå in och väcka oss när vi sover. Detta sker ungefär vid 01:00-snåret.

I natt så sov hen i sin säng, i vår säng och runt 4-snåret la hen sig på soffan. När jag till slut ”vaknade” vid 6-tiden låg hen pressad mot mig i vår säng på kanten, fast det på andra sidan om mig var ca 140 cm ledigt utrymme (pga min fru är utomlands just nu och letar ny bostad i Spanien för ett kommande jobb).

Needless to say, jag var så trött idag efter allt härjande i natt att jag i desperation köpte en Redbull. Jag dricker aldrig energidrycker, förutom när jag är på Azalee i Malmö och då är vodka och dåligt omdöme inblandat.

Jag klarade av att dricka hälften innan jag blev tvungen att hälla ut resten. Det var som att det tog stopp. Först var det jättegott, men sen blev det bara vidrigt och jag fick typ nån form av huvudvärk.
Fattar inte att kidsen är så nere med detta, men vad vet jag.

Bonusfakta: Jag hade som jobb förut att rita storyboards åt en reklambyrå för deras pitchar och då ritade jag storyboards till två Redbull-reklamfilmer, men jag tror inte byrån vann de pitcharna, tyvärr (heter det Red Bull eller Redbull? Jag uttalar namnet Redbull oavsett).

Och nej, jag har inte grått hår. Det är bara nåt skumt med ljuset.