Du är så jävla trött på sociala media. Sociala media är kukfittan med klamydia som bara ställer till med OBEHAG!

Så vad ska DU göra för AMERICA istället? Skaffa RIKTIGA vänner?

HELL NO, gurlfränd!

DU ska läsa serieböcker, bru. Och eftersom du är inne på Mikael Sols homiepage så är du MIN homie och DU har PAGE, men kommer ändå inte in på Collage.

Här är således! Några NYA lekker serieböcker! Som på sätt och viss påminner om den typen av serier JAG gör, och som DU ju GILLAR med ditt faktiska hjärta, darrrrlinng.


Psycho Girl
Av: Agnes Jakobsson

Självbiografiskt om att vara i början av 20-årsåldern, träffa en rätt jobbig snubbe som inte vill commita.
Agnes ritar snyggt och har bra flyt i berättandet och har en bra känsla för språket.
Egentligen kanske den här boken borde heta Psycho Manboy, men framför allt är det sjukt att Agnes namn inte står på ryggen av boken. Steppa upp för era kreatörer, Kartago.

KÖP HÄR! https://www.adlibris.com/se/bok/psycho-girl-9789175153063

Festens charmigaste tjej
Av: My Palm

Självbiografiskt om att vara i början/mitten av 20-årsåldern, träffa jobbiga snubbar, och att själv inte riktigt veta vad man vill göra med livet.
My ritar också snyggt, har bra flyt i  berättandet etc, precis som Agnes. En sak som kanske folk kommer vara kritiska mot är bristen på jävligt tragiskt slut, men själv fann jag det väldigt uppfriskande. Boken kom just ut, så det är nog därför bilden till omslaget i skrivande stund inte snurrat ut till bokhandlarna.

KÖP HÄR! https://www.adlibris.com/se/bok/festens-charmigaste-tjej-9789177750406

Det förlorade paradiset
Av: Harry Anderson

Självbiografiskt om att vara i mitten av 20-årsåldern, träffa rätt en fantastisk tjej som inte vill commita.
Harry kanske inte ritar ”snyggt”, men han har en väldigt bra stil som han blir mer och mer slipad på. Det här är hans andra bok, och den är fan jävligt perfekterad. Det märks att han lärt sig mycket efter sin första bok ”Livet är inte alltid Hawaii” och här levererat en solid story. Precis som i mina serier är det en blandning av maniskt skämtande och smärta. Det här är 5 solar av 5. Dessutom i färg!

KÖP HÄR! https://www.adlibris.com/se/bok/det-forlorade-paradiset-9789175152905