Det är söndag eftermiddag och mitt huvud känns så tungt när jag sitter här med ett glas grapefruktjuice …

Anyways, so mina två största kärlekar i livet åkte till mormor och morfar i fredags morse, och det tog ungefär en sekund efter att taxin for iväg till flygplatsen som jag insåg att jag inte har något liv i övrigt.

Fredagen ägnades åt att sortera om elva tioliters-lådor med Lego i (det är ju 110 liter Lego, tänker ni kanske, men det blir en del luft eftersom Lego-klossar är ihåliga). Sov middag också på soffan vilket var gött, men samtidigt får jag alltid ångestpåslag efter att jag sovit på ”otillåten tid” eftersom jag är uppvuxen lutherskt. Ägnade resten av tiden åt att få ihop en 80-tals-retro-Legostad på mitt arbetsbord (oklart vart allt arbete tog vägen …).

bananastand
”There’s always money in the banana stand.”

På lördagen streckkollade jag på nyinspelningen av Westworld. 10 avsnitt på ca 50 minuter vardera, så det blev ju som ett heltidsjobb.
Storyn utspelar sig i en snar framtid i ett nöjesfält med vilda västern-tema befolkat av androider som besökarna får göra vad de vill med. Parken påminner väldigt mycket om TV-spelet Red dead redemption, och tydligen tog skaparna inspiration från spelet. Twisten är att androiderna håller på att bli medvetna om sin existens. Är det då etiskt rätt att döda och våldta dem på daglig basis?

Idag är det söndag, och det är vilodagen enligt Bibeln. Bibeln är böckernas bok och Guds ord, så jag har faktiskt aldrig ångest på söndagar, eftersom hela poängen med söndagar är att man ska göra så lite som möjligt. Vi känner alla till storyn om bonden som inte kunde hjälpa sin ko som höll på att drunkna eftersom det var sabbat och det är därför jag inte har kor. Sen är det olagligt att ha nötkreatur i lägenheter, men fuck the law.

Summering: I morgon är semestern över. Kommer bli skönt att vara tillbaka på jobb. Det regnade varje dag under de fyra veckorna jag var ledig. Hoppas det hjälper grundvattennivåerna. På fredag kommer familjen hem igen. Jag måste städa innan dess och plocka ner legostaden, så att min tvååring inte går Godzilla på den.

Peace.