Lego har släppt fler bilder på nästa års sets, så här är några som jag kan tänka mig att skaffa bland dem om nån vill ge mig lite frilansjobb som illustratör, eller bokformgivare så jag kan finansiera det hela …


Pga älskar Luftens hjältar med Baloo.


Det här huset har dessutom två andra varianter i instruktionsboken, bland annat en där man bygger ett hus med tillhörande växthus som är fränt. Perfekt för min lilla stad.


Jag bara älskar färgerna och den här lilla flygande båten.


Klart jag vill ha ett kafé, med en liten old school arkadmaskin i!

Wonder Womans korridorsrum har ju väldigt fina detaljer. En osynlig motorcykel i studentrummet? Why not!

Här är det främst själva banken jag vill ha, så förmodligen kommer jag bara köpa den via Ebay och skita i de övriga fordonen i setet. Är förvisso intresserad av de två kvinnliga poliserna eftersom jag har alldeles för få kvinnliga minifigurer i förhållande till manliga, och min Lego-stad är separatistisk med endast kvinnliga medborgare (männen kommer bara under kärleksmånaden för att avlas på).


Vad kan jag säga, jag är en sucker för små propellerplan …


Liiite osäker på om jag kommer skaffa pizzabilen. Tycker den har fula färger, tyvärr. Men gillar konceptet i övrigt.


Nu är jag främst intresserad av juvelbutiken här, men kommer nog inte skaffa detta setet för licens-Lego har en tendens att vara väldigt dyrt. Denna är från den kommande Lego Batman-filmen.

Ms Marvel som legofigur. Säger inte nej till det.

Vill du se vad mer som Lego släpper under 2017?
Kolla in brickset.com HÄR