Eller om det är nu den börjar?

Oavsett så visade det sig vara jävligt gött att ta det lugnt och bara fokusera på att vara nybliven förälder, så uppdateringarna av Solpanelerna får vänta till att semestern är över.

Vad gör jag om dagarna egentligen?

När mitt barn sover försöker jag också sova, vilket än så länge går bra eftersom han är för liten för att ställa till med en massa oreda när han är vaken. Jag har spelat en del Fallout 3 och nyligen skaffat alla expansioner. Byggt en del med lego samt kollat på serierna Defiance, Under the Dome och Sense8. Alla rekommenderas, särskilt Defiance. Finns på Netflix. Har även kollat på första säsongen av Star Wars Rebels. Jag brukar inte uppskatta animerat, men denna tog sig efter ett tag.

Under the Dome är kanske inte så jättebra. Påminner lite om Lost på sätt och vis i sina ständiga vändningar. Funderar på att läsa boken istället som är skriven av Staffan King.

Jag har även börjat ifrågasätta poängen med att arbeta. Om det inte vore för att man fick lön som man kan betala andra för att utföra rätt menlösa sysslor så vore det totalt menlöst.