Första dagen jag besökte Megaton så träffade jag på Walter. Han var killen som hade hand om vattenförsörjningen. OBS var.
Jag skulle laga tre läckande rör åt honom men hade inte tillräckligt med skills. När jag till slut hade det och gick tillbaka till Megaton för att ställa allt till rätta så låg Walter död utanför sjukstugan. Jag vet inte vad som hänt honom …
En dag senare hade någon flyttat på liket för då låg han utanför restaurangen. Jäkligt skumt.

Annars så har jag spenderat min tid med att sälja sugar bombs till en ghoul som tillverkar knark. Han bor i en gammal tunnelbanestation. Hittade en underjordisk väg som innehöll diverse faror, monster, riggade vapen, minor, the works. Efter att ha irrat runt där så hittade jag familjen! De jävlarna är ju nån form av vampyrer. Jag ville döda dem alla, men något höll mig tillbaka. Jag hade ett ansvar som postman att leverera brevet. Det visade sig att killen brevet var till hade dödat sin egna familj, men oroa er inte. Jag övertalade honom att återvända hem och han lovade bot och bättring. Vampyrerna gick med på att skydda den lilla byn de tidigare hade trakasserat mot att de som lever där förser dem med blodpåsar. Ja, jag är känd för att vara en god diplomat.


Jag hade en vild sammandrabbning med ett gäng supermutanter som höll en snubbe gisslan i en övergiven villa. Jag matade dem med eld och granater. En av dem hade en minigun som nu är i min ägo. Avlägsnade ytterligare en supermutant genom att tömma alla kulor jag hade i honom. KUL!