När jag är ute och cyklar passerar jag andra levande varelser i min omgivning. I vanliga fall håller jag mig isolerad i en mörk fuktig källare tillsammans med min sambo som även är min biologiska syster. SÅ VAD VET JAG OM SOCIAL KOMPETENS?
SVAR: Inget.

Men någon gång då och då dyker det upp en man som får världen att stanna upp. Som får pungen att svettas lite extra. Som gör livet nästan värt att leva. En heting, helt enkelt.
Hur ska jag då göra för att berätta för dessa främmande män hur jag upplever deras anleten? Jag vill ju inte att de ska tro att jag är homosexuell för då kommer de kanske att slå mig. Hot om våld är något jag varit med om många gånger från män jag inte känner eller ens pratat med, så det är en högst väntat reaktion från dem. Män kan ju inte ro för att de är djur med djuriska drifter som våld.

Det är ju inte som att jag stöter på dem. Jag vill bara berätta för dem att jag inte skulle tacka nej till att se dem nakna på bild, kanske ha en liten snapchat tillsammans, när andan så att säga faller på. Två män som uppskattar varandras behåring. Sitta och plocka hans rygghår. Mysa.

Men nej! Då framstår man ju som ett creep i detta jävla PK-landet! Fatta hur sjukt jobbigt detta är för mig. Jag vill bara skänka dem glädje med min erektion. Dessutom har jag ju min sambo, så vi kan inte göra något annat än att runka ihop på sin höjd. Är det verkligen för mycket begärt? Är det fel?

Så om du ser en man med ett tvåhandsgrepps-stånd stanna till med cykeln för att ta på ditt skägg, döm honom inte för hårt. Han försöker bara att ge dig en komplimang.