Hola kids,

I helgen som var hängde jag runt på SIS. Det började med att jag åkte upp till huvudstaden redan på fredagen för att delta i ett runda bordet-samtal om serier för barn hos Rabén & Sjögren.
På kvällen var det mingel i Kulturhuset för några av oss utställare och annat branschfolk, samt de internationella gästerna.
Jag var redigt trött pga lite lätt förkyld.

Under lördagen höll jag och min assistent i jobbets monter, och så signerade jag mina böcker till alla glada fans som kom förbi.
På lördagskvällen var jag även på releasefest för Lilla Berlin och senaste Zelda-boken. Det rockade fett.
Eftersom vi är gravida så har jag slutat att dricka alkohol, så det fick bli en tidig kväll.

Frida Ulvegren bodde på samma hotell som jag så vi åt frukost ihop tillsammans med hennes kollega.

Det var underbart att inte vara bakis på söndagen. Samma upplägg som på lördagen, fast jag modererade även ett scensamtal om Herman Hedning-tidningen (som jag är projektledare för) med Jonas Darnell, Micke Grahn och Oscar Hjelmgren. Det blev väldigt avslappnat och lyckat. Jag har faktiskt bara bombat en gång när jag modererat och det var på bokmässan när jag skulle prata om 91:an, men där var felet att vi hade för mycket tid för programpunkten …

Sen åkte jag hem till min syrra och sov hela natten. På måndagen åkte jag hem till Malmö. Jag sov hela tågresan ner och när jag kom hem la jag mig på soffan och sov resten av dagen. Sen la jag mig i sängen och sov hela natten. I dag var jag på jobbet och satte ihop ett sjukt bra nummer av Fantomen. Ibland tänker jag att det är rätt märkligt att jag jobbar med Fantomen. Jag har inget minne av att jag någonsin sökte det jobbet. Jag tror att jag blev manipulerad till att jobba med det. Men det är väldigt kul i alla fall.

Men eftersom jag jobbar med serier varje dag, dels som redaktör och dels med mina egna grejer, är det inte som att jag hoppar jämfota när det gäller att även ägna helgen åt att jobba med serier. Fast i år var det okej. För två år sen hade jag verkligen ingen lust. Tror inte jag åker på SIS 2016 för då hänger jag nog hellre med min unge.