IBS, låter fan som en terrorsekt som inte vill nåt annat än att göra livet surt för en.

Och ungefär så har det varit den senaste veckan. IBS kommer och går för många av oss som har det, och efter en rätt lång period där jag mått ganska bra har jag haft en hel del jobbiga besvär i ungefär sju dagar nu. Det gör mig rätt orkeslös och oinspirerad till att göra grejer.
Men deadlines är deadlines, så jag satt och ritade 8 nya Solpaneler på kvällen i måndags, och så färglade jag dem på onsdagskvällen. Blev klar runt 23:00 och då var jag rätt mör kan jag säga. Men de blev ganska roliga och jag levererade dem nästan en hel vecka innan deadline, för alla redaktörer gillar när man lämnar innan deadline (mitt bästa tips). Jag hade inte ritat några nya sen slutet av juli då jag jobbade in tre nummer av Pondus i en sittning för att kunna gå på semester.

Any house, this too shall pass som man säger på persiska. Det kommer bättre perioder.

Om du har IBS, kontakta då vårdcentralen. Det finns typ inget de kan göra åt saken, men min läkare säger att det sker mycket forskning inom området i EU, så vi får hålla tummarna för att folk slutar motarbeta vetenskapen för att de tror att de är duktiga som försöker sabba framsteg genom att trakassera och förfölja de som forskar på våra vetenskapliga institutioner.