Ni vet när man var ung och ens största problem var att man inte kunde få tag på eget boende och vilken krog man skulle sodomera på fredagskvällen? Ja, den tiden är över för mig, för jag har blivit VUXEN.

Igår så försökte jag ställa in klockan på spisen, men utan att ha någon instruktion. Det ledde till att en gul lampa började lysa och jag lyckades inte stänga av den. Ugnen började bli lite lätt varm fast inga vred var på. Samtidigt hade vi på diskmaskinen.
Jag upptäckte att det blev blött på golvet. Det läckte från diskmaskinsluckan! SEN BAM så slocknar hela lägenheten för huvudsäkringen slog ifrån. Jag fipplade runt ett tag men fick inte på strömmen igen om jag inte slog av säkringen för just diskamaskinen. Sen lät jag diskmaskinen som hade 70 minuter kvar på sitt program stå och torka över natten.
Idag verkade den funka som vanligt, fast det läckte ut typ en tesked vatten. Jag gissar på att det är otätt i packningen. Suck och stön. Jag är rätt pank just nu pga elräkningar för två lägenheter, radioavgiften, CSN-skulden och en massa annat skulle betalas med senaste lönen. Alltså, varför kan inte löner vara så att man har råd med två lägenheter?