De som känner mig vet att jag som typ alla andra är ett Springsteen-fan, men som småbarnsförälder har en inte alltid möjlighet att sitta och lyssna på musik ifred, något jag tyckte om att göra i mitt tidigare liv. Men idag när jag satt och jobbade med sidplanen för resten av året för två tidningar jag jobbar med hade jag på The ties that binds-plattan som samlar en hel del låtar som inte kom med på The River.
Springsteen tjänade inga pengar på sina första tre skivor, mycket för att han och E Street Band spenderade så mycket tid i studion, och spelade in massvis med låtar som först på senare år kommit ut officiellt i olika samlingar. Många av de här låtarna är bara variationer av de låtar som sen hamnade på de gamla skivorna.
Jag är i alla fall glad att de släpper de här låtarna, eftersom Springsteen har en tendens att överproducera sina skivor som kommit under 2000-talet.

Min favorit just nu är Stray Bullet.