(bild ur Psykiskt sjuk)

Jag har en kompis som säger att han hatar att duscha med dejter för man måste tvätta röven inför varandra och det är osensuellt.

Jag kan förstå hans invändning, men å andra sidan kan man ju tvätta den lite mindre noggrant än vanligt och så gör man en ordentlig rensning när man har möjligheten till tvagning ifred.
Så detta är inte vad jag tycker är jobbigt med att duscha ihop med en dejt för första gången, utan att det i den här situationen är lätt att få erektion (om man har en penis, vill inte exkludera icke-penisbärare här, men det blev visst så ändå, sorry!), vilket jag tycker är sjukt pinsamt. Jag antar att erektionen uppstår på grund av att många av oss är kontaminerade av västvärldens sjuka kulturella normer kring den nakna kroppen.
Men dejten kanske bara vill ha en helt vanlig ickesexualiserad samtvättning av sin kropp, lite som när man är på gymmet? Det är ändå helt fullt rimligt att utgå från, och då bör inte ett stånd vara där och sabba den platoniska nakensituationen. Som är blöt och het. Oh oh …
Ehm ja, i alla fall, det är viktigt att problematisera dejt-dushandet.
Hur gör ni? Duschar ni helt enkelt separat? Eller knullar ni i duschen också, fast ni kanske nyligen haft fullbordat samlag?