Nja, eller inte. Att vara barnslig förknippar jag med en oförmåga att lyssna på andra, och utifrån det uppstår konflikter och slitningar. Lite orättvist mot barn att kalla sånt för barnsligt, å andra sidan kan barn vara väldigt barnsliga.

Men att främja sitt inre barn är något annat. Okej, när jag gick i terapi så pratade vi ofta om det lilla barnet vi har inom oss (bildligt, jag var inte gravid). Jag tänker dock på att jag som vuxen, snart 40 år gammal virgin fortfarande uppskattar saker som jag gillade som barn. Lego, är väl det de flesta tänker på när de tänker på mig (förutom min otroligt fasta röv), men även tecknade serier (som jag brinner för). Jag spelar även TV-spel och jag minns slutet av 90-talet på mitt första sommarjobb att en man i 40-årsåldern som jobbade där berättade att han spelade mycket Playstation (dvs Playstation 1), vilket chockade mig så mycket att jag drabbades av vertigo och började kräkas över en låda fönsterkuvert. Aldrig tidigare hade jag reflekterat över att vuxna fick spela TV-spel och helt plötsligt kändes det som att jag skulle få en betydligt roligare framtid.
De flesta vuxna har bättre ekonomi än barn, så det är väl inte konstigt att det är de som står för de flesta köpen av spel som är dyra.

Det finns mer saker barn gillar som jag skulle vilja hålla på med om jag hade cashen.
Exempelvis skulle jag vilja samla på:
Playmobil
He-Man-figurer från 80-talet
Ghostbuster-sets från 80-talet (de höll väl på in på 90-talet?)
MASK-sets från 80-talet.
Starcom-sets från 80-talet (De där rymdskeppet med magneter. Fanns så klart som tecknad TV-serie också)
G.I Joe-sets från 80-talet
KANSKE Star Wars-sets också, men bara kanske. Jag hade några få, kanske fyra figurer från Kenner när jag var barn. De hade hunnit glömmas bort när jag var i rätt ålder (tänk, det fanns en period då ingen brydde sig om Star Wars!).

Jag är löjligt nostalgisk när det gäller 80-talet. Jag lyssnar helst på musik från den perioden. Jag älskar Kalla kriget, Thatcher, Reagan och Gorbatjov. Palme är så klart min stora mancrush och jag önskar att vi hade politiker av hans kaliber idag.

Hur fina var inte Reagan och Gorbatjov ihop? SUPERGULLIGA! Varför ville ryssarna ens störta Gorbatjov? Sämsta idén någonsin! Se hur det gick!