Inte alla män, men CIS-männen.

Nä, så är det inte, men här hemma råder magsjuka, vilket är ironiskt eftersom jag nyligen tänkte att det var längesen vi hade magsjuka här hemma. Än så länge är det mest barnet som är drabbat, men de gånger vi haft det tidigare har vi föräldrar åkt på samma skit (lol) nåt dygn senare. Så det blir till att vabba i morgon.

Förra gången jag hade magsjuka gick jag ner från att vara lätt tjock till att väga normalt, så det var ju bra på sätt och vis, fast å andra sidan säger folk ofta till mig att man kan vara tjock på insidan, som ett pommes fritt, fast jag tänker mig att pommes fritt mest är feta på utsidan för det är ju där frityroljan är, men jag är ingen kemist så vad vet jag.

I övrigt så glömmer jag hela tiden bort att jag fyller 37 år idag pga föddes 11 februari 1981.
Andra kända människor som fyller år idag:
Jennifer Aniston
Karl Dyall, men han är Jehovas vittne, vad jag vet, och de firar inte sina födelsedagar

Jag firar visserligen inte heller min födelsedag för jag kan köpa Lego året runt pga har inkomst.

(Karl! Om det inte stämmer att du är JW så är du välkommen att rätta mig så ändrar jag i texten. Hoppas du har det bra oavsett!)