I morgon ska vi kolla på en lägenhet som jag hoppas att vi kommer kunna köpa. Det är en trea som ligger rätt nära barnets förskola plus nära pendeltågshållplatsen.
Som det är nu tar det en timme för mig att hämta honom och flyttar vi till den nya lägenheten så kanske det kommer att ta 15 minuter. Det är ju en viss skillnad som kommer underlätta livet rätt rejält.
Plus att lägenheten har en liten trädgård och jag har alltid drömt om att ha en liten trädgård där jag skulle kunna maximera odling av mat genom att kolla på youtube-tutorials i gardening. Borde vara superlätt. Jag har aldrig lyckats hålla en växt vid liv hittills men nån gång måste vara den första, som han som sköt en hare med en elefant sa.

Jag älskar att flytta och har gjort det cirka 15 gånger de senaste 17 åren, så det börjar bli dags igen eftersom vi bott där vi bor nu i tre månader.