Vad vet jag om någonting. Ingenting.

Nä, men den där klyschan om att man när man blir äldre allt mer inser att man har noll koll på saker och ting är verkligen sann. När jag var yngre trodde jag att jag var världens bästa människokännare, men ofta överraskar personer som jag från början inte klarade av att uthärda ens i små doser efter att jag känt dem ett tag. Klassikern är att vi alla går omkring och bär på sorger som på nåt vis kan förena en när de väl kommer till ytan. Eller att folk öppnar dörren för en.

Spelar roll! Det var inte det jag skulle skriva om idag. Nä, jag skulle skriva om att vi köpt en sån där cykelvagn för barn till vårt barn för att frakta vårt barn mellan vårt hem på landet till hans förskola på landet.

Ja, vi har flyttat till landet. Vilket land? Hallandet. Varför? Det har jag sagt i podden! Vilket avsnitt? Det kommer jag inte ihåg, men det kom ut ett nytt avsnitt igår där vi pratar om … året som gått, om jag minns rätt. HÄR KAN DU LYSSNA KLICKA HÄR OCH HÄR ELLER HÄR! 

Vad är det som går och går men aldrig kommer fram till dörren? Jag vet inte, men som sagt så cyklade jag med vårt barn med en cykel och den där cykelvagnen kopplad till cykeln idag när jag hämtade vårt barn från förskolan på landet och jag måste säga att det var lättare än vad jag hade trott. Jag har inte ens något kondition eller benstyrka efter att ha bott i en förort som gjorde att jag tog Pågatåget till jobbet varje dag, men nu är det slut på gamla tider! Med the power of the backiga landskapet i den här delen av Halland så ska jag komma i form. Ja, ni hörde det. Eller läste det. Vad är jag? FRA? Nej, jag har inte koll på er, säger jag ju! Jo, för grejen är att vi bor cirka 30 minuter från pendeltåget nu så det blir en del cyklande och vandrande eftersom vi inte har någon bil och jag inte har något körkort. Men hade jag en bil så skulle det vara en sån här FAST SVART.

 

Och så skulle jag koppla cykelvagnen bakom den så att vårt barn kunde få komma med när vi åker på roadtrips.